Creatie

foto 06 HiDef
rand_01

Creatie

Glas in lood panelen kunnen geplaatst worden in ramen, deuren of als voorzet-raam in het bestaande kozijn. Maar ook, om inkijk tegen te gaan bijvoor-beeld, staand of hangend voor een raam. Of waarom niet, gemonteerd op een led-paneel, als kunstzinnig verlichtingspunt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw idee kunnen wij ontwerpen en realiseren!
foto bij creatie

Het proces

Vaak is het moeilijk om exact te weten hoe het ontwerp er uit moet komen te zien. Welke kleuren en glassoorten er gebruikt moeten worden etc. Daarom is het vertrekpunt meestal een schets of een foto van een ontwerp dat u aanstaat. In samenspraak met u ontwerpen wij uw design. Wij bewaken uiteraard de uitvoerbaarheid en de prijs die u bereid bent te betalen.

Wij ontwerpen zowel moderne ramen als klassieke designs. Klassiek, Art Nouveau, Art Deco, De Stijl, hedendaags, …. uw inspiratie is onze uitdaging. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

De kosten zijn afhankelijk van afmeting, glassoort, complexiteit en aantal glaasjes.

Inmeten

Voor het inmeten van de exacte maten rekenen wij € 70 voorrijkosten en € 0,75 per gereden kilometer, gerekend vanaf 10 km van Amstelveen. Prijzen inclusief btw.

Zelf doen? Dat kan. Hier kunt u een infosheet downloaden dat u er alles over vertelt.

Isolatie

Wilt u het werk in isolatieglas (dubbelglas) afgeleverd hebben? Dat verzorgen wij ook.

Voor meer informatie over het plaatsen in isolatieglas, klik hier.